Kumppaneille

Oletko tuleva yhteistyökumppanimme, sosiaali- tai terveysalan ammattilainen tai alan opiskelija?
Tervetuloa kumppaniksi!

Tutustu toimintaamme

Yhteistyö- kumppaneille

Oletko huolissasi asiakkaasi mielenterveydestä? Kaipaako hän lisää mielekkyyttä ja muita ihmisiä mukaan arkeensa? Olisiko hänellä tarvetta kohtaamispaikalle, joka on auki vuoden ympäri ma-pe klo 8.30-16.00? Kaipaisiko hän vertaistukea tai henkilökohtaista tukea sosiaalialan ammattilaisilta? Onko päivärytmi hakusessa, aikuisiällä saatu ADHD-diagnoosi ihmeteltävänä, opinnot jumissa, intoa työelämään, mieli maassa, halua jakaa omaa osaamista tai oppia uutta? Suvimäen Klubitalon yhteisö vastaa näihin ja kaikkeen muuhun mitä elämä tuo tullessaan!

Kerro asiakkaallesi Klubitalosta ja tulkaa vaikka yhdessä tutustumiskäynnille. Meidät voi myös kutsua esittelemään Klubitalon toimintaa työyhteisöllenne.

Lataa tästä Klubitalon ja Trombin esite (PDF)

Liity yhdistyksen jäseneksi!

Tule mukaan yhdistystoimintaan ja mielenterveystyön kehittämiseen! Mottonamme on oikeus mielekkääseen arkeen. Voit itse määrittää kuinka osallistut yhdistyksen toimintaan. Verkkosivujen ja sosiaalisen median välityksellä voit seurata sen tapahtumia, ja yhdistyksen jäsenenä saat myös Suvimäen Sanomat -lehden sähköpostiisi.

Ota yhteyttä

Opiskelijalle

Etsitkö harjoittelupaikkaa? Kiinnostaisiko opinnäytetyön tai gradun tekeminen yhteistyössä Klubitalon kanssa? Tarjoamme harjoittelupaikkoja vähintään viiden viikon pituisille harjoittelujaksoille korkeakouluopiskelijoille esim. sosionomeille, toimintaterapeuteuteille, yhteisöpedagogeille ja kuntoutuksen ohjaajille. Myös opinnäytetöiden ja gradujen ideoiminen ja tekeminen on mahdollista yhteistyössä talomme kanssa. Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen toy@suvimaenklubitalo.fi, niin saat lisätietoja.