Toimintamme

Suvimäen Klubitalo tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua toimintaan omien voimien mukaan. Klubitalolta saa arkeen mielekästä ja monipuolista tekemistä sekä vertaistukea kolmessa yksikössä. Toiminta on jäsenille maksutonta, eikä jäsenyydelle ole aikarajaa.

Mitä täällä tehdään?

Klubitalolla tehdään talon tehtäviä yhdessä, jokainen omien kiinnostustensa mukaan. Mitään ei tarvitse osata etukäteen, vaan toimintaan voi tulla mukaan oppimaan uusia asioita. Jokaisella on myös mahdollisuus käyttää omia vahvuuksiaan ja osaamisiaan. Toiminta tukee kuntoutujien yleistä hyvinvointia sekä opintoihin ja työllistymiseen suuntaamista.

Ravintoyksikkö

Ravintoyksikössä valmistetaan yhdessä lounasta sekä omaan kahvioomme välipaloja. Lisäksi tehtävänä on erilaisia siistimiseen ja tilaisuuksien järjestämiseen liittyviä hommia. Jokainen voi valita tarjolla olevista tehtävistä itseään kiinnostavia, eikä keittiötaitoja tarvitse olla etukäteen.

Työ- ja opintoyksikkö

Työ- ja opintoyksikössä tuetaan jäseniä työllistymiseen ja opiskeluihin liittyvissä asioissa niin henkilökohtaisesti kuin ryhmämuotoisesti. Yksikössä etsitään ja jaetaan tietoa ajankohtaisista työelämään ja opintoihin liittyvistä asioista, organisoidaan siirtymätyöohjelmaa ja tarjotaan jäsenille opintovalmennusta. Näiden tehtävien lisäksi hoidetaan myös talon yhteisiä työtehtäviä nettisivujen päivittämisestä siivoamiseen.

Viestinnän yksikkö

Yksikön pääasiallinen tehtävä on viestiä jäsenille, taustayhdistykselle, muille Klubitaloille ja paikallisille yhteistyökumppaneille. Viestintää toteutetaan esimerkiksi jäsenlehden Suvimäen Sanomien, nettisivujen, mainosten ja ilmoitusten avulla. Viestinnän yksikölle kuuluvat myös talon hallinnolliset tehtävät kuten laskutukset ja laskujen maksut, kirjanpito sekä kävijätilastointi. Näiden tehtävien lisäksi yksikössä hoidetaan myös paljon muita toimistotehtäviä ja työskennellään erilaisten projektien parissa.

Olen saanut Suvimäen Klubitalolta niin paljon. Aiemmin en kokenut arvostusta missään, täällä sitä sain. Iso peukku, nähdään Klubitalolla!

Pasi, 30 vuotta

Tutustu ohjelmaan

Viikko-ohjelma

Olemme auki ma-pe klo 8.30-16.00. Täältä näet tuoreimman viikko-ohjelman.

Viikko-ohjelma

Tapahtumat

Klubitalomme arki sisältää arjen työtehtäviä, erilaisia koulutuksia, vertaisryhmiä ja vapaa-ajan ohjelmaa.

Tapahtumat

Yhteistyökumppanit, opiskelijat ja rahoittajat

Lataa esitteitä, kysy harjoittelupaikkaa tai liity yhdistyksen jäseneksi.

kumppaneille